Un miler de manifestants exigeixen mesures contra el canvi climàtic

31/10/2009 at 19:48

Informatius Barcelona TV

[declaracions d’Esther Vivas]

A partir de dilluns i fins divendres Barcelona serà la seu de la sessió preparatòria de la Conferència a Copenhaguen centrada en el canvi climàtic. Un miler de persones han sortit al carrer per demanar als governs de tot el món mesures efectives contra el canvi climàtic.

Els manifestants han sortit de la plaça de la Universitat a les 17 hores i han arribat fins a la plaça de Sant Jaume. La principal demanda és que el tractat que ha de substituir el Protocol de Kyoto sigui respectat pels països i a la vegada tingui plantejaments ambiciosos.

Els organitzadors denuncien que els gran grups empresarials pressionen per “aigualir i mercantilitzar” el Tractat de Copenhaguen. També es queixen dels que consideren els culpables de l’actual crisi econòmica i social, el sistema capitalista i les institucions del Fons Monetari Internacional, el Banc Mundial i la Organització Mundial del Comerç.

Veure vídeo aquí>>

Entry filed under: televisió | vídeo. Tags: .

La trastienda negra de los supermercados “Exigim que s’apliquin reduccions dràstiques, obligatòries i en el territori de les emissions de gasos d’efecte hivernacle”


Mi último libro

Mi anterior libro

Categories

Instagram

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Twitter

Què menjarem l’any 2025?

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Premio BioCultura 2015

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona

Top ten | dones i alimentació sana

Sobirània alimentària!


A %d bloguers els agrada això: