Iniciatives al Sud: comerç internacional i sobirania alimentària

10/11/2009 at 01:08

Curs d’introducció a la solidaritat pel desenvolupament de Setem-Girona

En el bloc referent a les possibles solucions i a l’acció transformadora al Sud, Esther Vivas va analitzar, el passat 7 de novembre a la Casa de la Cultura de Girona en el marc del curs formatiu organitzat per Setem-Girona,  l’impacte del comerç internacional tant en els països del Nord com al Sud i les greus conseqüències que aquestes polítiques tenen en l’agricultura familiar i pagesa.

Així mateix, Vivas va assenyalar l’alternativa que des de diferents moviments socials es planteja a aquest model d’agricultura i alimentació intensiva i industrial a través del comerç just i la sobirania alimentària.

El curs va comptar amb d’altres sessions formatives sobre les causes de les desigualtats Nord-Sud, l’impacte de les polítiques de cooperació internacional en països tercers i les alternatives tan individuals com col.lectives a portar a terme des de casa nostra.

Entry filed under: cròniques. Tags: , .

La crisi no s’ha acabat… la corrupció tampoc Corrupció! Respostes anticapitalistes


Mi último libro

Mi anterior libro

Categories

Instagram

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Twitter

  • RT @nu_alabao: A esta migrante le fue retirada la custodia de su hija por dejarla una noche sola para ir a trabajar. Ha perdido el trabajo.… 1 day ago
  • RT @MartaLopezCarab: Les ciutats són hostils a les persones. Especialment amb la maternitat, les criatures i a qualsevol altra persona amb… 1 day ago

Què menjarem l’any 2025?

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Premio BioCultura 2015

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona

Top ten | dones i alimentació sana

Sobirània alimentària!


A %d bloguers els agrada això: