Saps què menges?

16/02/2010 at 17:10

Xerrada al cicle ‘Saps què menges’ al barri de la Sagrada Família a Barcelona

La 3a edició del cicle Saps què menges?, organitzat per les cooperatives de consum agroecològic El Guaret i I un rave! així com per l’Espai 210 i l’Aula Ambiental, va comptar amb diferents activitats per donar a conèixer experiències alternatives de producció d’aliments i de consum. Esther Vivas va presentar, el dimarts 9 de febrer, el llibre Supermercats, no gràcies (Icaria editorial) i va fer una crítica rotunda a aquest model de gran distribució al detall.

Vivas, en la xerrada que va fer a l’Aula Ambiental Sagrada Família, va analitzar què s’amaga darrera la distribució moderna, quines són les companyies més grans, tant a nivell internacional com a l’Estat espanyol, quins impactes tenen en diferents àmbits i quines són les principals lluites en contra i les alternatives que es plantegen.

Altres de les activitats realitzades en el marc d’aquest cicle van ser una visita a l’hort urbà comunitari L’Hortet del Forat al Pou de la Figuera (Ciutat Vella), on es va celebrar la 2a trobada d’horts urbans de Barcelona, amb l’objectiu de valorar la possibilitat de crear un hort comunitari autogestionat a la Sagrada Família.

També es pot llegir una crònica de la xerrada d’Esther Vivas al cicle Saps que menges a Responsabilitat Global de la mà de Josep M. Canyelles.

Entry filed under: 10 | Supermercados, no gracias, cròniques. Tags: .

Viure sense supermercats Supermercados, no gracias


Mi último libro

Mi anterior libro

Categories

Instagram

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Twitter

  • RT @HeeeyHunters: New book + morning = happiness! Illustrator Daniella Graner gives a powerful message with her design for the Peruvian ver… 1 day ago
  • RT @rtvenoticies: 🌙 Aquest dimarts a #ElVespre... 🔸 El TJUE dona la raó a Llarena 🔸 Els pressupostos, a prop 🔸 Visita del Rei a Barcelona… 2 days ago

Què menjarem l’any 2025?

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Premio BioCultura 2015

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona

Top ten | dones i alimentació sana

Sobirània alimentària!


A %d bloguers els agrada això: