Nous models de consum

19/09/2010 at 21:03

Xerrada a l’Espai d’Informació Ambiental de Reus

Cal apostar per una producció i una distribució de proximitat, recuperant la diversitat d’aliments que s’ha perdut. Aquesta és una de les qüestions que el passat dimarts 14 de setembre es va posar damunt de la taula en un debat que va tenir lloc a Reus per tractar els diversos models de consum. Esther Vivas de la Xarxa de Consum Solidari, Carme Pagès de la cooperativa de consum ecològic El Brot i Montse Peirón de la revista Opcions van participar en en el debat.

Escoltar la intervenció en àudio d’Esther Vivas aquí.

Veure notícia en vídeo a Canal Reus TV aquí.

Veure notícia al Diari de Tarragona aquí.


Entry filed under: àudio, vídeo. Tags: , .

Soberanía alimentaria, agroecología y consumo crítico “Necesitamos una huelga general europea”


Mi último libro

Mi anterior libro

Categories

Instagram

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Twitter

Què menjarem l’any 2025?

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Premio BioCultura 2015

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona

Top ten | dones i alimentació sana

Sobirània alimentària!


A %d bloguers els agrada això: