Supermercats: impactes socials, ecològics i en la salut

12/05/2011 at 11:33

3res Jornades de consum al Guinardó (Barcelona)

El Mas Guinardó va acollir, el passat 30 d’abril, les 3res Jornades de consum organitzades per EcoRocaguinarda  i MamaGuinarda dedicades a analitzar l’impacte dels supermercats en diferents àmbits. Esther Vivas, activista i autora de “Supermercados, no gracias”; Dorte Froreich, naturòpata; i Ignasi Dies, químic i autor de “El model alimentari actual” van ser els ponents a les jornades.

Intervenció d’Esther Vivas. L’impacte dels supermercats en la producció agrària, els drets laborals, el medi ambient, el model de consum i les alternatives que es proposen des de la sobirania alimentària i el consum crític. Escoltar intervenció aquí.

Intervenció de Dorte Froreich. La dieta industrialitzada del supermercat versus la “dieta ancestral”. Som conscients de com ens alimentem? Escoltar intervenció aquí.

Intervenció d’Ignasi Dies. Els supermercats, darrer graó de la cadena alimentària industrial. Eines per sobreviure a les tècniques enganyoses de màrqueting nutricional i alternatives per prescindir dels aliments farcits d’additius. Escoltar intervenció aquí.


Entry filed under: àudio. Tags: .

Què amaga la crisi alimentària? Propostes per al canvi social


Mi último libro

Mi anterior libro

Categories

Instagram

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Què menjarem l’any 2025?

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Premio BioCultura 2015

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona

Top ten | dones i alimentació sana

Sobirània alimentària!


A %d bloguers els agrada això: