Presentant ‘Planeta indingado’ a València

08/08/2012 at 12:00

Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute País Valèncià

La Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute del País Valencià va organitzar el passat 20 de juliol la presentació del llibre “Planeta indignado. Ocupando el futuro” amb la presència d’Esther Vivas, coautora amb Josep Maria Antentas d’aquesta obra.

L’acte va tenir lloc a Ca Revolta i en el transcurs del mateix Esther Vivas va fer un repàs als elements que han donat lloc a l’eclosió del moviment 15M, els que l’han caracteritzat com la seva crítica contundent a la classe política i econòmica i a la connivència de la primera amb la segona.

Vivas va acabar assenyalant els reptes futurs del moviment: ser capaç de mantenir l’ampli suport social del que fins ara ha disposat, lluitar contra la creixent criminalització i estigmatització, aconseguir victòries concretes, portar la indignació als centres de treball i incloure plenament la perspectiva feminista i ecologista a l’agenda d’acció.

L’acte va concloure amb un animat debat entre els participants.

Entry filed under: 04 | Planeta indignado, cròniques. Tags: .

La XI Universitat d’Estiu de L’Horta anima a cultivar les hortes que envolten València Mercadona y SAT: ¿Quiénes son los ladrones?


Mi último libro

Mi anterior libro

Categories

Instagram

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Què menjarem l’any 2025?

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Premio BioCultura 2015

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona

Top ten | dones i alimentació sana

Sobirània alimentària!


A %d bloguers els agrada això: