Qui controla la nostra alimentació?

11/05/2015 at 11:49

nc2Una resenya del llibre ‘El negocio de la comida’

Albert Garcia | La Terra

Qui controla la nostra alimentació? Aquest és el subtítol d’un treball ben documentat, el del llibre El negocio de la comida (Icaria ed.), que dissecciona les polítiques empresarials de marques líders de l’agroindústria i la gran distribució.

A banda de l’anàlisi, l’autora Esther Vivas Esteve, periodista i activista de moviments socials, en una segona part, desenvolupa el discurs de la soberania alimentària com a instrument per trencar amb el model agroalimentari monopolitzat.

També explica el creixement de l’agroecologia, l’evolució del comerç just i l’auge del moviment slow food els darrers anys. •

*Una ressenya publicada a La Terra, revista d’Unió de Pagesos, núm. 412.

Entry filed under: 02 | El negocio de la comida, en premsa. Tags: , .

“Invertir en comida es invertir en salud” Comer con miedo


Mi último libro

Mi anterior libro

Categories

Instagram

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Què menjarem l’any 2025?

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Premio BioCultura 2015

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona

Top ten | dones i alimentació sana

Sobirània alimentària!


A %d bloguers els agrada això: