La mà negra de la indústria alimentària

05/08/2015 at 11:35

audioEls defensors de La Tribu | Catalunya ràdio

Qui decideix el que mengem? Com pot ser que cada vegada tinguem menys varietat de cultius a Catalunya, i en canvi ens arribin mangos en avió des de l’altra punta del món?

En parlem amb la periodista Esther Vivas, autora del llibre El negocio de la comida. ¿Quién controla nuestra alimentación?

Escoltar l’àudio de l’entrevista aquí.

Entry filed under: 02 | El negocio de la comida, ràdio. Tags: , .

“García-Albiol malgrat voler presentar-se com un polític responsable és un racista” Del campo al plato


Mi último libro

Mi anterior libro

Categories

Instagram

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Twitter

  • RT @nu_alabao: A esta migrante le fue retirada la custodia de su hija por dejarla una noche sola para ir a trabajar. Ha perdido el trabajo.… 1 day ago
  • RT @MartaLopezCarab: Les ciutats són hostils a les persones. Especialment amb la maternitat, les criatures i a qualsevol altra persona amb… 1 day ago

Què menjarem l’any 2025?

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Premio BioCultura 2015

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona

Top ten | dones i alimentació sana

Sobirània alimentària!


A %d bloguers els agrada això: