“Menjar és molt més que alimentar-se”

16/06/2017 at 11:04

El Matí a Ràdio 4

Menjar és molt més que alimentar-se. Hauria de ser un exercici conscient, responsable i compromès. D’on ve el que mengem, en quines condicions laborals i mediambientals s’ha elaborat?

Esther Vivas, periodista i experta en polítiques agroalimentàries, en parla extensament en el seu llibre “El negocio de la comida”, que acaba d’arribar a la 3a edició; en parlem amb ella.

Escoltar l’àudio de l’entrevista aquí.

Entry filed under: 02 | El negocio de la comida, ràdio. Tags: , .

Posar data i pregunta al referèndum és una provocació? Del referèndum i el ‘diàleg i del cas Palau i Convergència


Mi último libro

Mi anterior libro

Categories

Instagram

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Twitter

Què menjarem l’any 2025?

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Premio BioCultura 2015

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona

Top ten | dones i alimentació sana

Sobirània alimentària!


A %d bloguers els agrada això: