Per què cada cop hi ha menys pagesos?

27/04/2018 at 18:20

Sans i estalvis | Catalunya ràdio

A Catalunya, poc més de l’1% de la població activa treballa de pagès. Qui ens donarà de menjar si la pagesia desapareix? Per què cada cop hi ha menys finques agràries?

Al Sans i estalvis defensem la pagesia. La música The Companys ens ha acompanyat en aquest programa i hem recomanat el documental 40 hectàrees. La terra i el pagès.

Escoltar l’àudio de la secció aquí.

Entry filed under: [alimentació] sans i estalvis. Tags: .

Per què el gremi de restauració proposa crear una alternativa a la FAVB? “La sentència de ‘La manada’ empara la violació”


Mi último libro

Mi anterior libro

Categories

Instagram

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Twitter

  • RT @HeeeyHunters: New book + morning = happiness! Illustrator Daniella Graner gives a powerful message with her design for the Peruvian ver… 1 day ago
  • RT @rtvenoticies: 🌙 Aquest dimarts a #ElVespre... 🔸 El TJUE dona la raó a Llarena 🔸 Els pressupostos, a prop 🔸 Visita del Rei a Barcelona… 2 days ago

Què menjarem l’any 2025?

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Premio BioCultura 2015

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona

Top ten | dones i alimentació sana

Sobirània alimentària!


A %d bloguers els agrada això: