L’evolució del moviment del comerç just i la sobirania alimentària

30/07/2018 at 21:17

Setem Catalunya

Amb veus expertes en comerç just i sobirania alimentària, des de Setem Catalunya, hem analitzat la situació actual del moviment del comerç just i la sobirania alimentària, en el marc de l’Assemblea General Extraordinària d’aquest passat dissabte 21 de juliol.

Esther Vivas, periodista i autora del llibre El negocio de la comida, ha obert la taula fent un repàs a la història d’ambdós moviments i explicant els encontres i desencontres entre un i altre. Sergi Corbalán, de Fair Trade Advocacy Office, ha analitzat la situació del moviment del comerç just a Europa i els seus reptes. Ha tancat la taula Tom Kucharz, d’Ecologistas En Acción, amb els reptes per un treball sobre polítiques comercials en el marc de la campannya ‘No a los tratados de comercio e inversión’.

L’assemblea ha acabat amb un debat intern sobre els scenaris i implicacions de formar part de l’entitat de segon grau ‘Coordinadora pel Comerç Just i les Finances Ètiques’.

Entry filed under: cròniques. Tags: , , .

Partos sin violencia Todos somos taxistas


Mi último libro

Mi anterior libro

Categories

Instagram

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Twitter

Què menjarem l’any 2025?

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Premio BioCultura 2015

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona

Top ten | dones i alimentació sana

Sobirània alimentària!


A %d bloguers els agrada això: