Feminisme, maternitats i activisme

22/04/2019 at 23:04

Especial Sant Jordi | ARA

El diari ARA publica un extens llistat de 160 llibres per aquest Sant Jordi 2019 classificats per temàtiques molt diverses. “Feminisme, maternitats i activisme” és una d’aquestes seccions, on s’inclouen varis llibres recomanats sobre aquestes qüestions.

MAMA DESOBEDIENT
Esther Vivas
Ara Llibres | Capitán Swing
350 pàg.
19 €

“Ens venen la maternitat com una cosa de color de rosa i no ho és”, assegura Esther Vivas. La maternitat és una qüestió plena de tabús i tòpics que la idealitzen. Per combatre’ls, Vivas ha donat vida a un assaig que posa damunt la taula tots els obstacles i les conseqüències amb les quals topen les dones actualment quan decideixen tenir fills.

La pèrdua gestacional, la violència obstètrica, la lactància, el negoci del biberó i molts altres temes més s’agrupen en aquest llibre, que vol fer visibles una sèrie de qüestions encara amagades per retratar tota l’hostilitat que desprèn la societat actual davant de la maternitat. L’objectiu de l’autora és també aconseguir que a nivell social s’atorgui el valor que li correspon a la maternitat.

Llegir l’especial del Sant Jordi del diari ARA amb el conjunt de llibres recomanats, aquí.

Entry filed under: 01 | Mamá desobediente, en premsa. Tags: .

Proliferan los libros sobre feminismo en este Sant Jordi 2019 “La violencia obstétrica es la última frontera de la violencia de género, porque está socialmente aceptada”


Mi último libro

Mi anterior libro

Categories

Instagram

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Twitter

Què menjarem l’any 2025?

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Premio BioCultura 2015

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona

Top ten | dones i alimentació sana

Sobirània alimentària!


A %d bloguers els agrada això: