Sanitat, educació, atur i 20-N a debat a Badia

26/10/2011 at 16:28

Xerrada amb Badia 15-M

Més d’un centenar de veïns i veïnes de Badia del Vallès van participar aquest divendres 21 d’octubre a la xerrada Sanitat, educació, igualtat, atur, sistema financer… amb tot això i molt més què podem fer el 20-N? organitzada per Badia 15m amb la participació d’Esther Vivas.

Esther Vivas va analitzar l’impacte social de la crisi econòmica i com aquesta ja ha situat a un de cada cinc catalans/es per sota del llindar de la pobresa i a més 600 mil persones a l’atur a casa nostra, a la vegada que avui es porten a terme vint desnonaments al dia a Catalunya, mentre els beneficis de les grans empreses i del sistema financer continuen augmentant. Vivas va assenyalar la necessitat de plantejar sortides alternatives a la crisi que passen per una reforma fiscal progressiva, qui més té més pagui, perseguir el frau fiscal, eliminar les SICAV… però va posar de manifest la nul.la voluntat política per part d’aquells que estan a les institucions per portar a terme aquestes iniciatives.

De cara a les eleccions del 20N, Esther Vivas va assenyalar el repte que té per endavant el moviment per tal de desafiar el poder establert i ser capaç de tornar a marcar l’agenda política, social i mediàtica.

Entry filed under: cròniques. Tags: .

El futuro del 15-M “Avui l’alimentació està segrestada per unes poques multinacionals”


Mi último libro

Mi anterior libro

Categories

Instagram

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Què menjarem l’any 2025?

O negócio da comida

[3a edición ampliada] El negocio de la comida

‘El Negocio de la Comida’. Gracias!

Premio BioCultura 2015

Grups i cooperatives de consum agroecològic a Barcelona

Top ten | dones i alimentació sana

Sobirània alimentària!